Radio Vera tani edhe per
IOS dhe ANDROID

VERA-KS.COM PREMIUM HD
Agjensia për transmetim digjital në internet Vera-Ks.com, me vite të tëra bënë transmetime të plota në internet për të gjithë vizitorët e saj në faqen zyrtare të internetit  Vera-Ks.com.Kemi arritur të krijojmë një specializim të plotë në këtë fushë duke ofruar transmetime digjitale për shumë televizione dhe radio në gjuhën shqipe.Përveq në formatin live, ne bëjmë edhe transmetime në versionin On-Demand, të gjitha me një kualitet të lartë.
Duke nisur nga 1 dhjetori 2011, Vera-Ks.com ne Premium ka filluar transmetimin në kualitetin High Definition (HD)
© Copyright www.Vera-Ks.com | & Partners 2007\2015
BIG BROTHER ALBANIA LIVE [ HD ]