Çka ndodhi me Edona Zogun, moderatoren e njohur kosovare?

E njohur si spikerja më e bukur dhe tërheqëse në vend, madje dikush e quan edhe arsye pse i dëgjon lajmet ku i moderon ajo.

Edona Zogu nisi karrierën fillimisht si spikere në KTV ku ajo u ngrit si emër dhe prezantuese lajmesh, kurse tani media në të cilën punon është shtëpia e dytë mediatike që po e zhvillon karrierën suksesshëm, shkruan “Kosovarja”.

Ajo e bënë edhe një punë tjetër jashtë televizionit, duke punuar edhe në një kompani