Kelmendi: NISMA, jo vec zgjedhje por zgjidhja e vetme per vendin

Kandidajta për deputet nga rradhët e NISMA Socialdemokrate, Arbnore Kelmendi ne nje postim te saj ne facebook, ka vlersuar lart partinë nga e cila vjenë, ajo i eshtë drejtuar qytetarëve duke u thënë se NISMA Socialdemokrate me ne krye Fatmir Limajn si kryeministër, është jo veç si një zgjedhje, por tashmë si zgjidhja e vetme për vendin.

Postimi i saj i plotë:

Të dashur bashkvendasi dhe ju struktuar të Nismes Socialdemokrate e në vecanti ju shumë te dashur aktivistë të pa ndalshëm të NISMA Socialdemokrate, respek e falenderim pa masë qe sot keni mbushur sallen ashtu si cdo herë në mbeshtetje të frymës sonë Socialdemokrate.

Me lejoni që me pak fjalë të pershkruaj frymën dhe slloganin tonë si Parti në këto zgjedhje që kemi për shtetin, e që në të vërtetë më shumë se MOTO tashmë është shëndrruar në projekt.

Te dashur qytetar të Fushe Kosoves, jemi bashkurar sot këtu, jo për premtime iluzive, por per te quar perpara qellimet dhe frymën tonë Socialdemokrate..
Sot jemi bashkë, jo vec sa per te kerkuar vote, por jemi bërë bashkë për të quar përpara projektin tone të NISMA Socoaldemokrate, e ai është Projekti Bashk Për Shtetin.

Bashkevedas te dashur, Nisma Socialdemokrate dhe fryma e saj po perqafohet dhe mbështetët çdo ditë e më shumë anembanë vendit.

Andaj, Nisma Socialdemokrate në krye me liderin z.FatmirLimaj, me shumë se sa një zgjedhje ka kaluar si një zgjidhje e vetme per vendin.

Keshtuqe, duke qene Bashkë me NISMA Socialdemokrate, jemi bashk për nje Arsimim me te mire.

Duke qenë bashkë me NISMA Socialdemokrate, jemi bashkë për një shëndetësi më të mire.

Duke qenë bashkë mè NISMA Socialdemokeate, jemi per një drejtësi më të mire.

Duke qenë bashkë me NISMA Socialdemokrate, jemi bashkë për një morëqenie më të mire.

E krejt për fund te dashur qytetar,
Duke qenë bashkë me NISMA Socialdemokrate, jemi BASHKË PËR SHTETIN.
N.K