Kush i tha Norës të mbulohet kaq shumë

Që kur është përhapur lajmi për ndarjen e saj me Robert Berishën më nuk është ndarë nga mediat rozë.

Edhe për detajin më të vogël emri i Nora Istrefit është shndërruar në lajm, duke u nisur gjithmonë nga ajo që zgjon kureshtje dhe interesim të dyfishta,

E, përderisa të gjithë e kanë përmendur për divorcin e saj me Robin, Nora është parë se po shijon jetën dhe se shëtitjet për të nuk kanë pasur të ndalur.

Sa është parë në një vend sa në tjetrin, duke lënë përshtypje nga më të ndryshmet e nganjëherë më të çuditshmet tek të gjithë.

Madje, jo vetëm kaq, por ajo është mbuluar ende më shumë, e që po i japim hapësirë kësaj video të flasë më shumë rreth kësaj e të vlerësoni ju mirë.