Vajzën e Mahmut Feratit nuk e keni parë kurrë më të bukur

Mahmut Ferati është këngëtar i mirënjohur, më i zëshmi dhe më i kërkuari i dasmave shqiptare.

Ndër vite në skenë, ka arritur të krijojë një bagazh të madh të karrierës, me hite, albume e bashkëpunime nga më të ndryshmet,

Emri i Mahmut Feratit jo shumë shpesh është i pranishëm në mediat rozë, por edhe atëherë kur flitet për të, janë kryesisht temat rreth profesionit dhe angazhimeve që ka.

E, rrallë herë shohim lajme rreth familjes së tij, gruas dhe fëmijëve, sepse në këtë pjesë është goxha i rezervuar.

Por, është e pamundur të shikosh profilin e vajzës së tij Argjendës, dhe të shkruhet ndonjë gjë rreth saj, e veçanërisht pas kësaj fotografie të fundit që po duket mjaft e bukur.

E ëmbël, e magjishme dhe me shumë stil, kjo është Argjenda.