Google Pixel Watch do të lansohet javën e ardhshme, sugjeron raporti

Nikkei Asian Review dje parashikoi që Google do të lansoj një telefon 5G në ngjarjen e tyre Pixel 4 javën e ardhshme. 

I njëjti raport, duke përmendur përsëri burime (pa emër) të njohura me çështjen, gjithashtu sugjeron që eventi i Pixel 4 së javës së ardhshme do të shohë gjithashtu një orë të mençur Pixel Watch duke u zbuluar. 

Ora Pixel e Google ka qenë në spekulime për vite me radhë dhe pasi nuk u lansua vitin e kaluar me Pixel 3, ata që prisnin lansimin, mund të jenë zhgënjyer.

Një raport në shkurt, gjithashtu nga Nikkei, sugjeroi që Pixel Watch më në fund do të bëhej realitet këtë vit. 

Tani Nikkei po vazhdon, duke lënë të sugjeroj se ky vit është viti për Pixel Watch.

Asnjë detaj nuk u nda për sa i përket specifikave, dhe pajisja nuk dihet nëse do të quhet Pixel Watch, por do të kishte kuptim që Google ta quante atë ashtu, pasi të gjitha produktet e tyre harduerike janë lidhur kohët e fundit me markën Pixel.