Kuptimi për humor trashëgohet nga babai

Nëse babai ka sy të errët nga e ëma, është shumë e sigurt që fëmija do të “marrë” ngjyrën e tij

Veç kësaj, buzët e plota kryesisht trashëgohen nga babai, bash si edhe struktura dhe vëllimi i flokëve. Trashëgohet edhe rreziku nga sulmi në zemër, transmeton Telegrafi.

Cili gjen i babait me siguri do të “kopjohet” te fëmija? Kuptimi për humor – tregojnë hulumtimet.

Mirëpo, ekziston edhe gjeni i cili gjithmonë bartet nga babai te i biri, mirëpo nuk është edhe aq pozitiv.

Fjala është për rrezikun e shtuar nga sulmi në zemër, madje deri në 50 për qind.

Nëse ai ka pasur probleme me zemrën, pothuajse është e sigurt që edhe fëmija do ta ketë. Gjithashtu, shkenca tregon që çrregullimet mendore gjithashtu trashëgohen nga babai.

Dhe në fund – transmetohen edhe forma edhe “bukuria”, por edhe problemet me dhëmbët.

Gjenet mashkullore janë dominuese në këtë rast, andaj në bazë të buzëqeshjes së babait mund të parashikohet si do të buzëqesh vogëlushi.