Safetja e Kumrija të lumtura pranë vëllaut

Tetë motrat Mustafa sytë i kanë tek vëllezërit e tyre, duke I respektuar dhe veçuar gjithmonë.

Pasi janë shumë motra, ato gjithmonë janë shembuj për të tjerët, për raportin superior që kanë ndërmjet veti,

Që të gjitha shpesh herë pozojnë pranë vëllaut Ilirit, duke shprehur dashurinë e madhe që kanë për të.

Sot, është Kumrija ajo e cila së bashku me Safeten kanë shkrepur një imazh pranë tij.

Buzëqeshja e tyre në këtë foto reflekton plotë dashuri.