VIDEO / Dua Lipa me performancë të mrekullueshme nga shtëpia

Këngëtarja shqiptare me famë botërore, Dua Lipa përmes Instagramit ka performuar nga shtëpia e saj.

Performanca e Duas është realizuar në kuadër të “Late late show”, ku i gjithë ekipi që iu bashkua Duas, po interpretonin nga shtëpia këngën “Don’t Start Now”.

“Bendi im, valltarët dhe unë e realizuam performancën tonë të parë në “Late Late Show” nga shtëpitë tona. Ju dërgoj dashurinë dhe ju dëshiroj shëndet, nga shtëpia jonë, tek e juaja”, ka shkruar ajo.