“Ha ha ha”, kënga e re nga Ledri Vula e Vig Poppa

Ledri Vula e Vig Poppa kanë sjellë këngën e tyre më të re, “Ha ha ha”.

“Ha ha ha” është pjesë e albumit më të ri të Vulës “10/10”.

Videoklipi është bërë në Prishtinë, dhe disa prej pjesëve të saj më të njohura, përfshirë edhe Pallatin e Rinisë.