Policia arreston humoristin shqiptar, po ndihmonte të varfërit gjatë orës policore

Është arrestuar humoristi shqiptar i njohur me emrin Hazbi Therra në qytetin e Shkupit.

Policia atje ka arrestuar aktori gjatë orës policore, duke qenë në detyrën e tij për të ndihmuar të varfërit dhe skamnorët.

Humoristi kishte leje për qarkullim nga organi kompetent shtetëror.

 

 

Image