FOTO/ ‘Ca të nënës, ca të njerkës’ të famshmit që thyen karantinën dhe u arratisën drejt bregdetit

Duket se situata në vend po shkon drejt stabilizimit nga Covid-19.

Por gjendja e fatkeqësisë natyrore është vendosur të paktën deri me 23 qershor dhe deri në këtë datë të gjithë jemi të detyruar të qëndrojmë në izolim.Ndonëse koha e bukur dhe me diell të fton të qëndrosh jashtë apo të kalosh fundjavën në bregdetin e bukur shqiptar për shumë nga ne është ‘mollë e ndaluar’ por jo për personazhet e njohur shqiptar.

Dhe jo vetëm kaq po ato tregojnë dhe me mburrje sesi po e shijojnë këttë fundjavë në llogaritë e tyre në Instagram ku nuk kanë sfiduar vetëm Covid-19 por edhe ligjin.

Më poshtë mund të shihni disa nga postimet e këtyre personazheve teksa shijojnë detit dhe diellin

Image

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage