Shkelet një këmbësor në Shkup

Në ora 14:50 në bulevardin Nikolla Karev në Shkup, vetura e tipit “Wolksvagen Golf” me targa nga Shkupi e drejtuar nga B.I.(22) nga Shkupi e goditi këmbësorin B.A.(61) nga Shkupi.

Pas aksidentit me veturën e Ndihmës së shpejtë këmbësori është dërguar në Kompleksin e klinikave “Nënë Tereza” ku nga mjeku iu janë konstatuar lëndime të rënda.

Kontroll në vendngjarje ka kryer prokurori publik dhe ekipi i SPB Shkup.