Shek Hallaçi

Jam gati i sigurte se nuk ju pelqej shqipfolsave pse jam me ALEANCËN për SHQIPTARËT Po jam edhe shume i sigurte se nuk me plas fare!! Disa njerëz kënaqen me gjëra matriale. Unë, dua vetëm qetësi ,ditë të lumtura dhe njerëz që të më Duan ashtu si dhe une i Dua dhe i Respektoj..!!!🤜🇦🇱🤛