Radio tani ndëgjohet edhe në
Platformën:
IOS dhe ANDROID

logo

DISCLAIMER: None of the Tv Channels are hosted by this site. Streams hosted from sites like youtube,torrent,ustream, justin, limev are
embedded here. This site is not responsible for the legality of the content. For legal issues, please contact appropriate media file owners/hosters
( © Copyright 2007 - 2018 Të gjitha të drejtat e rezervuara )
PA ANTENË-SATELITI !

Nuk ju duhët antena apo saci i cili kushton mbi nje shum se 100€ dhe në shumë vendbanime është i ndaluar sipas ligjit ta vëni saqin në murë të shtëpisë apo banesës që ku ju banoni.

Me vera-ks.com nuk ju nevojitet kjo pajisje.

PA BOX PËR IPTV !

Nuk ju duhët marresi Dixhital-Box, i cili duhet te lidhet me internet ( IPTV ). Shumë platforma nëper Internet ju ofrojnë këtë ofertë me qmime shumë të larta abonimi, ku përveq kësaj, ju duhet ta keni rrjetin e internetit te deri 10x më të fortë sesa në uebsajtin vera-ks.com që të mos ju shfaqen pengesa teknike.

PA ABONIM VJETOR !

Dhe ajo më e rendsishmja dhe që ju ofronë vetëm vera-ks.com është shërbimi falë, ju të dashur vizitorë nuk keni nevojë te paguani per asgjë nese nuk i deshironi disa sherbime tona extra në vera-ks-premium, të cilat nuk janë të domosdoshme që ti shikoni kanalet tona veqëse me reklama.