Teknologji

WhatsApp do të sjell mesazhet ‘vet-shkatërruese’ së shpejti

Mesazhet vetë-shkatërruese janë shumë të dobishme kur bëhet fjalë për shkëmbimin e informacionit të ndjeshëm.  Ju mund ta keni parë këtë veçori në Telegram dhe disa aplikacione të tjera të mesazheve. Sidoqoftë, për WhatsApp, do të jetë një shtesë e rëndësishme kur të arrijë. WABetaInfo vuri re këtë shtesë. Aktualisht është në fazën e zhvillimit dhe do të lansohet shpejt ...

Lexo më shumë »