» Domain Name » Web Hosting » Radio Streaming » Dedicated Server & VPS Server Windows / Linux
» Vera-Ks.com bashkpunon me kompaninë më të madhe në Britanin e madhe ku ofrojmë ne sherbim për shitje Radio Streaming, TV Streaming, Domain Name, Web hosting si dhe Decicated & VP's Servers Winwows / Linux me qmime shum te volitshme.

Të gjitha paketat blihen nga njëri ndër Provaiderët më të mëdhenjë në europë, dhe ofron siguri  99,9%. vendëndodhja e serverëve është në Britanin e madhe. Sipas të dhënave të kësaj firme janë të regjistruara mëse 2,5 Milion Produkte nga ato Webdesign, Mail etj. Vera-ks.com pasi që të vërteton se sinqerisht jeni të interesuar për njërin ndër këta produkte para qdo dhënje porosie kontakto me ane të kontakt formularit.

Sigurisht keni dëshirë, që radio juaj apo ndonjë medium tjetër të dëgjohet në mbarë boten. kjo gjë nuk është utopike, por realizohet teknikisht pa pas nevoj të investoni në teknik apo në infrastrukturen tuaj. këto parapërgatitje keni në dispozicion te ne, edhe shpenzimet janë likuide dhe nuk tejkalojnë shuma marramendëse që nuk mund të paguhen.

Live - Streaming vjen në pyetje për tërë mediumet siq janë radio stacionet e mëdha, radio stacionet lokale.

Të gjitha këto kanë mundësin, që krahas emisioneve të tyre në rrjetin tokësore (UKW/FM, etj) të dëgjohen në tërë rruzullin tokësore dhe të fitojnë një numër edhe më të madhë të dëgjuesve, por edhe të imigjit të tyre.

E gjithë ajo cka ju duhet është një PC me Sound Card (kartel zëri) dhe programi që nuk kushton asnjë cent winamp. ky është shkaku, që edhe ata që nuk kanë asnjë teknik të përgatitur, të bëjnë me buxhet shumë të vogël stacionin e vet të radios për internet.

E gjithë kjo ju kushton një shumë simbolike prej 50€ me pagesë në ritmin 12 mujorë me një radio 24 Kbps.

Shërbimi në trasmetim fillon nga 24kbps deri në 320kbps dëgjushmeri në Winamp, Media player, Real player, IPhone, Android si dhe shum formate të tjera.

Ndihëm 24/7 Vera-ks.com do të jetë e regjistruar zakonisht si kontakt teknik për ju nga siguria e radios.

Pagesa bëhet përmes Paypal apo Western Union apo cdo menyr qe te jet mundsia.
Për më shum info rreth Paketave kontakto në kategorin ( KONTAKTI )
Domain Name Web Hosting
Radio Streaming
Dedicated Server & VPS Server Windows / Linux