Rreth Nesh:

– Ju lutem na lejoni që t´ju prezantohemi me disa fjalë vera-ks.com me vite të tëra bënë transmetime të plota në internet për të gjithë vizitorët.

– Ne tashmë kemi arritur të krijojmë një specializim të plotë në këtë fushë duke ofruar transmetime digjitale për shumë mediume shqiptare nga Kosova, Shqipërija, Maqedonia etj…Duke përdorur të arriturat e fundit teknoligjike.

– Qellimi i punes ton eshte që t’i bashkojm rinin shqiptare ane e mban botes dhe te knaqum se bashku. Kemi shum lavdata per punen qe e bejm nga vizitoret ton dhe ne dot punojm edhe ma shum ne te ardhmen per te pas edhe ma shum menyra komunikimi per te komunikuar se bashku.

– Moto e jon eshte kënaqësi pa fund ne gjdo dite mundohemi te gjejm menyra tjera se si rinija e jon te kenaqet se bashku, me keto sherbime ‘per te gjith nga pak’ dhe ajo me e rendesishmja qe sherbimi yne gjithmon te jet pa pages per vizitoret ton.

– Ne nuk i takojm asnje organizacioni por jemi nje faqe që ju mundesojm te gjitha sherbimet falas dhe ne nuk jemi të varur nga askush.

– Ju gjithashtu mund ta përdorni formularin ( Live Chat ) për kontaktim përmes postës elektronike me të cilen është e preferushme për ju.

– Të gjitha komentet tuaja mbi këtë faqe janë të mirëpritura pastaj, ne do mundohemi gjat periudhes 24 oresh ju lajmërojmi që t’ju pėrgjigjemi sa mė shpejt.