Genc Prelvukaj dhe Eni Koçi janë fejuar?

Tashmë dyshja ka bërë të ditur se janë në lidhje tash e sa kohë pas shumë spekulimeve.

Por, duket se çifti romancën e tyre ka kurorëzuar me fejesë dhe rrallëkush e ka ditur

Bëhet fjalë për Genc Prelvukajn dhe Eni Koçin, të cilët gjatë vitit të kaluar kanë qenë ndër më të përfolurit.

Duket se për këtë rast këngëtarët kanë zgjedhur të shkojnë për pushime dimërore në plazhet fantastike të Tajlandës.

Pas publikimit të fotografive në rrjetet sociale te dyshja na tërhoqi vëmendjen një unazë rreth i artë në dorën e Gencit.