Google Maps sjell funksionin e shumëpritur

Google ka filluar të implementojë funksionin e limiteve të shpejtësisë në Android dhe iOS për disa vende të botës.Google Maps sjell funksionin e shumëpritur

Shumica e drejtuesve të automjeteve mbështeteshin tek pajisjet GPS të Garmin për të udhëtuar në distanca të gjata dhe për një arsye të fortë: limitet e shpejtësisë. Një funksion i tillë i mungon një prej aplikacioneve më të mira të hartave siç është 

Megjithatë sipas raportimeve momentin i shumëpritur ka ardhur. Google ka filluar të implementojë funksionin e limiteve të shpejtësisë në Android dhe iOS për disa vende të botës.

Në këtë listë janë Australia, Brazili, Danimarka, Kanadaja, India, Indonezia, Meksika, Rusia, Britania dhe Shtetet e Bashkuara.

Funksioni është në testime prej 2016-ës dhe vetëm në disa rajone të caktuara, jo në nivel vendesh.

Me përditësimin e ri Google do të gjendet më pranë konkurrentëve si Waz, Here Maps apo Garmin. /PCWorld Albanian