Çka ka e çka e ka gjetë Medën kështu…

Nata e kaluar i gjeti disa nga artistët e estradës të mbledhur si asnjëherë më parë duket shkuar diku, shkruan Kosovarja.

Janë këta, Meda, Lulja si dhe mikesha e tyre e ngushtë Vjollca Haxhiu. Treshja shiheshin duke kënduar dhe duke u zbavitur me këngën e Medës më të re “O bablok”.

E, dikush prej tyre, doli më i zoti nga të gjithë, duke shijuar e duke u zbavitur më shumë se që duhet mbas kësaj kënge.

Ishte Meda ai i cili bëri namin me veprimet e tij, gjestet e të cilit ishin edhe jo fort të lakmueshme për një moment.

Përderisa, të gjithë kanë shfaqur simpatinë dhe dashurinë ndaj kësaj kënge, duket se Meda ia qiti pikën kësaj rralle.

Çfarë po mendoni ju, hë? /Kosovarja/

Lojtës Videosh