Mehmet Musa: Për shoqën Nexhmije Hoxha!

Për shoqen Nexhmije Hoxha!
Sot u mbushën 98-të vite qe linde në luftë, u rrite në luftë, u formove në luftë, dole në mal me pushkë në dorë në luftën e artë të Nacionalçlirimtarës së bashku me strategun e shekullit XX-të gjeneralin e gjeneralëve të tëgjitha kohërave shokun, Enver Hoxha, fituat mbi nazifashizmin dhe bërllogun që ishte mbledhë rreth tyre si kolaborator, ndertuat Shqipërinë me mund e djersë,në ballë me klasën puntore, pa ndihmën e askujtë, investuat dhe e armatosët vendin për 6-milion shqiptar, udhëzuat dhe ndihmuat grupet revolucionare në gjysmën e Shqipërisë natyrale te okupuar nga serbosllavia,per tu ngritë njeher e pergjithmonë kunder satrapeve Tito-Kardel-Rankoviq, ndihmuat ne instruktimin e forcës çlirimtare,duke i pranuar ne stërvitje ushtarake si Adem Jasharin, Sali Çekun, Luan Haradinaj, Zahir Pajazitin, Ilir Konjushevcin e shum djem tjerë qe ishin te gatshëm ti falin jetën Atdheut, e ndihmuat me armatim që kishit siguruar gjatë kohës, sepse nuk ka edhe një deshmi që; Sali Berisha, Hashim Thaqi, Ibrahim Rugova e Fatos Nano qe kan blerë edhe një fishek per luften eUÇK-së,edhe pse mbledhën para te majme nga mergimtaret!Dhe si perfundim me kete moshë u plake në luftë, prandaj urime e gezuar 98 vjetori i lindjës!

Të na rrosh 111 vjet të shëndosha sepse ende i duheni Shqipërisë natyrale dhe popullit te sajë 6- të milion!!!

Me rrespekt te pafund;

Mehmet Musa me familje!

Mërgim 08.02.2019