Çka ndodh në Mushtisht kur bëhen bashkë gjashtë motrat Mustafa?

Motrat Mustafa janë shumë të lidhura me njëra tjetrën. Të gjashtat kanë një marrëdhënie të shkëlqyer dhe shpesh mblidhen së bashku në shtëpinë e madhe, shkruan “Kosovarja”.

Më të njohurat mes motrash pa dyshim që janë Safetja e Sahidja, të cilat janë në skenë prej shumë vitesh.

Motrat Mustafa janë nga Mushtishti dhe thonë se kënaqësinë më të madhe e gjejnë në vendlindje, shkruan “Kosovarja”.

Ndryshe, ato tregojnë se kanë një raport shumë të mirë edhe me vëllain e kushërinjtë, me të cilët shihen e kalojnë për mrekulli./Kosovarja/