Fotografia më e bukur e Halil Kastratit me djalin e tij

Hoxha dhe humanisti i shquar Halil Kastrati, ka treguar se sa zemër të madhe ka dhe sa shumë mundohet që tu gjendet afër atyre që kanë nevojë.

Misioni i tij bamirës është i shtrirë gjithëandej në trojet shqiptare dhe mbështetet fuqishëm nga populli, shkruan “Kosovarja”.

Halil Kastrati, ka marrë mbështetje edhe nga një mori figurash të njohura, madje përfshirë edhe këngëtarët dhe futbollistët më të afirmuar.

Pika e dobët e Halilit, është djali i tij, Uvejsi.

Foto është realizuar në Turqi.