Teknologji

Tim Cook: Apple do të sjell shërbime të reja këtë vit

Një thashetheme vitin e kaluar sugjeroi që Apple do të fillojë shërbimin e vet të videove. Në mënyrë të ngjashme me mënyrën se si Apple Music është një konkurrent serioz i Spotify, Apple Videos mund të nënkuptojë konkurrencë serioze për Netflix dhe të tjerët. Për më shumë, sipas disa vlerësimeve, kjo mund të rris të ardhurat e iPhone për 4.4 ...

Lexo më shumë »