Nëse i ndërroni ekranin iPhone 13 Face ID nuk do të funksionojë më

Nëse i ndërroni ekranin iPhone 13 Face ID nuk do të funksionojë më

Ekrani i iPhone 13 nuk ka lidhje fare me teknologjinë dhe mirëfunksionimin e Face ID sepse sistemi është i vendosur vetë në telefon dhe jo ekran. [...]
1 / 1 POSTS