Category: Teknologji

Teknologji

Nëse i ndërroni ekranin iPhone 13 Face ID nuk do të funksionojë më

Nëse i ndërroni ekranin iPhone 13 Face ID nuk do të funksionojë më

Ekrani i iPhone 13 nuk ka lidhje fare me teknologjinë dhe mirëfunksionimin e Face ID sepse sistemi është i vendosur vetë në telefon dhe jo ekran. [...]
Pronari i Daily Mail padit Google mbi rezultatet e kërkimit

Pronari i Daily Mail padit Google mbi rezultatet e kërkimit

ronari i gazetës Daily Mail dhe faqes së internetit MailOnline po padit Google për akuzat që motori i kërkimit manipulon rezultatet e kërkimit. [...]
Facebook thotë se ka ndaluar një fushatë spiunimi të inteligjencës palestineze

Facebook thotë se ka ndaluar një fushatë spiunimi të inteligjencës palestineze

Kompania Facebook tha të mërkurën se ka çaktivizuar llogaritë e përdorura nga organizata e brendshme e inteligjencës palestineze për të spiunuar gaze [...]
3 / 3 POSTS