Fëmijët e Sinan Hoxhës si drita

HomeShowbiz

Fëmijët e Sinan Hoxhës si drita

Sinan Hoxha është këngëtari i mirënjohur i muzikës popullore, tejet i angazhuar në tregun e dasmave dhe ahengjeve. Gjithmonë i dashur nga publiku,

Gold AG: Ata që reaguan për odë e kuzhinë, përse po heshtin për xhaminë
Si rrallë herë Ramadan Krasniqi pozon me dy mbesat e tij
Afërdita Demaku nuk i ka më 42 vjeç, por 22…

Sinan Hoxha është këngëtari i mirënjohur i muzikës popullore, tejet i angazhuar në tregun e dasmave dhe ahengjeve.

Gjithmonë i dashur nga publiku, jeta e tij private gjithashtu vazhdon të bëjë shumë përshtypje.

Sinan Hoxha është bashkëshort e baba i lumtur i dy djemve, Anis dhe Ayan që po rriten dita-ditës, shkruan “Kosovarja”.

Në këtë foto, shihen dy fëmijët e Sinanit, të cilët kanë edhe faqet e tyre në Instagram